small-headline

Forbrukslån, brukskreditt og fleksibelt lån uten krav til sikkerhet

Brukskreditt inntil 300.000,-

Du trenger kanskje ikke penger akkurat nå, men det kan være godt å vite at du har penger tilgjengelig. Dersom du ikke ønsker å ha hele beløpet stående på egen konto, kan du tilbakeføre deler av beløpet. Dette beløpet betaler du da ikke renter på. Kredittrammen er tilgjengelig i seks måneder etter at hele lånet er nedbetalt. Straks du har behov for penger, kan du enkelt via Kontofon få ønsket beløp tilbake til din konto.

Din egen fleksible nedbetalingsplan

De færreste av oss har et 100% fast og forutsigbart forbruksmønster. Den ene måneden er alt på det jevne, neste måned faller uforutsette utgifter sammen med kjempetilbudet du alltid har ventet på. Har du allerede et forbrukslån som er delvis nedbetalt, vil det være tungvint å gå i banken igjen for å søke nytt lån.

Med Brukskreditt har vi gjort det enkelt for deg. I motsetning til tradisjonelle forbrukslån, trenger du ikke å søke på nytt dersom lånebehovet melder seg igjen. For oss er det nok at du søker en gang! Så lenge du er innenfor avtalt kredittramme, overfører du via Kontofon. Pengene er tilgjengelig med det samme dersom du overfører til en DNB konto. Til konto i annen bank tar overføringen inntil tre dager.

Enkelt og oversiktlig

Med brukskreditt har du alltid penger i reserve. Du overfører enkelt til din bruks-/lønnskonto via kontofon, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Renter betaler du kun av benyttet kreditt.

Ved å ringe DNB har du mulighet til å øke din kredittramme med inntil kr 50.000,- Maksimal kredittramme er opptil kr. 300.000,-, minimum kr. 10.000,-

Den månedlige fakturaen gir deg god oversikt over hvor mye av lånet du har brukt og hvor mye som er tilgjengelig. Nedbetalingen tilpasser du din økonomi. Det eneste du må passe på er å betale minimumsbeløpet på 2% av utestående hver måned, minimum kr. 200,-.

Har du andre kreditter eller lån og ønsker å innbetale på disse, sørger vi for dette gebyrfritt.

Fleksibelt lån opptil 400.000,-

Med Fleksibelt Lån fra har du en låneramme på inntil 400 000 kr som du kan disponere som du vil. Du kan betale ned lånet akkurat når du ønsker og har mulighet. På samme måte kan du ta ut mer penger når du ønsker og trenger dette. Vårt krav er at du holder deg innenfor rammen du får tildelt og at du minimum betaler renter og gebyr hver måned.

Fleksible forbrukslån opptil 500.000,- uten sikkerhet

Lån opptil 500.000 som annuitetslån med faste terminbeløp. Nedbetalingstiden blir satt etter ønske fra deg på opptil 15 år. Forbrukslån med fast nedbetaling gir en meget god oversikt og kontroll for deg som kunde. Velger du i tillegg autogiro på lånet slipper du egentlig å tenke så mye på nedbetalingen, annet enn at det er penger på din konto når det skal betales. Gunstig rente fra kun 7,9% nom. Renten bestemmes på bakgrunn av din økonomiske situasjon og størrelsen på lånet.

Priser og betingelser

Priser og betingelser for Online24-lånet finner du i prislisten. Søknaden vil bli gjenstand for kredittvurdering. For spørsmål om Online24-lånet, ring Online24 AS på tlf. 55 33 45 00 , eller send en e-post til lan@online24.no.